Skip to main content

SOCIAL INTELLIGENCE & EMOTIONAL MANAGEMENT

KURSUS EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ)

  • Kursus Emotional Intelligence (EQ) ini merupakan kursus pemantapan insaniah dalam organisasi bagi membantu ketua jabatan dan kakitangan yang boleh bertindak dengan bijak mengawal emosi, untuk melahirkan sikap bertanggungjawab, akauntabiliti emosi dan integriti ke atas perkhidmatan yang diberi.

REQUEST TRAINING
www.nikfaiz.com
POPULAR

KURSUS ORGANIZATION ADAPTABILITY

PROGRAM MUDAH DAPAT KERJA

  • Kursus akan memberikan pengetahuan asas kepada semua peserta tentang Emotional Intelligence (EQ) dan memberikan pengalaman kepada graduan yang baru melangkah ke alam pekerjaan untuk menguasai kemahiran bersosial dengan orang lain samanda di dalam organisasi, bersama ketua, rakan sekerja atau kehidupan harian.

REQUEST TRAINING
www.nikfaiz.com
Popular

KURSUS PENULISAN RESUME & TEMUDUGA KERJA

PROGRAM MUDAH DAPAT KERJA

  • Workshop ini akan membantu pelajar-pelajar untuk melengkapkan diri dengan pakej diri yang memikat hati majikan, sekaligus membuat persediaan sebelum layak dipanggil temuduga dan lulus temuduga.

REQUEST TRAINING
www.nikfaiz.com
Popular

KETRAMPILAN DIRI DENGAN EQ

KURSUS EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ)

  • Keterampilan Diri dengan EQ telah diwujudkan agar dapat membentuk kakitangan yang bukan sahaja mementingkan penampilan luaran tetapi juga penampilan dalaman yang merupakan faktor yang lebih penting dalam menjamin prestasi yang lebih baik dalam sesebuah organisasi, syarikat, dan juga jabatan.

REQUEST TRAINING
www.nikfaiz.com
Popular

EQ & INTEGRITI

KURSUS EMOTIONAL INTELLIGENCE (EQ)

  • Kursus EQ dan Integriti merupakan suatu usaha yang sangat tepat bagi melahirkan generasi kakitangan yang bebas rasuah, salah guna kuasa ataupenyelewengan, tiada rungutan dan aduan atau ketidakpuasan hati pelanggan ke atas perkhidmatan yang diberi, agar dapat mewujudkan suasana perkhidmatan yang telus, accountable, adil dan saksama.

REQUEST TRAINING
www.nikfaiz.com
POPULAR

KURSUS WINNING THE INTERVIEW & SALARY NEGOTIATION

Memberikan peserta pengetahuan dan skill menjawab soalan semasa temuduga, asas kesedaran tentang menghadiri temuduga serta bagaimana mengetahui jenis-jenis temuduga yang akan mereka hadiri semasa mahu masuk ke alam pekerjaan, serta didedahkan teknik rundingan gaji.

REQUEST TRAINING

KURSUS ADVANCE RESUME WRITING

Kursus ini merangkumi bagaimana membina elevator pitch yang boleh digunakan dalam sesi temuduga, menulis resume dan video resume. Peserta akan mengetahui bagaimana untuk mendapatkan akses kepada dunia pekerjaan dan membina resume yang betul dan tepat mengikut rentak pekerjaan yang mereka pilih.

REQUEST TRAINING

KURSUS KREATIF & ANALYTICAL THINKING

Kursus ini membantu peserta-peserta untuk menghasilkan pemikiran kreatif bagi mencipta hasil-hasil yang baru untuk meningkatkan produktiviti, membuat keputusaan dan menyelesaian masalah.

REQUEST TRAINING

EFFECTIVE COMMUNICATION FOR GRADUATES

Memberikan pendedahan, ilmu, teknik dan kemahiran kepada peserta bagaimana berkomunikasi secara berkesan, beretika dan profesional dengan rakan sekerja, pihak atasan, ahli lembaga pengarah dan pelanggan.

REQUEST TRAINING

KURSUS IMEJ & KETRAMPILAN DIRI GRADUAN

Kursus membina imej ini merangkumi teknik berpakaian dengan betul, bagaimana memilih warna dan keserasian di alam pekerjaan dan kehidupan sebenar.

REQUEST TRAINING

SEMINAR nEXT 5

NEXT 5 adalah modul yang di kepada para pelajar lepasan SPM yang bertujuan untuk membantu mereka membuat pemilihan kursus diperingkat kolej mahupun universitI. Dengan pendedahan di peringkat awal ini akan memudahkan lagi proses pengajian mereka yang dalam masa yang sama mengelakkan mereka dari kecundang di dalam pelajaran mereka.

REQUEST TRAINING

error: Copyrighted Material. Hubungi Team Career Expert Untuk Poster Pemasaran / Profile.