Nik Faiz

CPCC, Malaysia’s 1st Certified Professioanal Career Coach, Perunding Kerjaya & EQ Motivator, International – www.nikfaiz.com

career coach malaysia
Nik Faiz, CPCC (US), Perunding Kerjaya Malaysia & EQ Motivator

Nik Faiz adalah Perunding Kerjaya , EQ Motivator dan merupakan pengasas Career Expert Sdn.Bhd.  

Berpengalaman selama 12 tahun dalam industri kerjaya dan telah mengendalikan lebih 800 program melalui seminar Mudah Dapat Kerja (resume dan temuduga), talk kerjaya & kursus Emotional Intelligence (EQ), dan mengendalikan klien berprofil tinggi melalui kursus dan personal career coaching.

Kelayakan Professional 

  • Malaysia’s 1st – Certified Professional Career Coach, CPCC – by PARW/CC St. Petersburg, FL, USA (The CPRW credential was established in 1991 and is recognized as the standard of the career industry.
  • Member of Professional Association of Resume Writers & Career Coach, CPCC
  • Certified Train the Trainer by HRDF, Malaysia

Perunding Kerjaya Dalam Malaysia dan Luar Negara

Nik Faiz sering diundang sebagai speaker pakar di universiti internasional seperti “Universiti of Queensland, Australia, Brunei, universiti tempatan IPTA dan IPTS serta seminar nasional seperti “Skim Latihan 1Malaysia”, “Program Kerjaya bersama Belia” dan “Inspirasi Kerjaya 2018“.

perunding kerjaya
Nik Faiz @ Brisbane, Australia dalam Seminar ‘Get Hired’ bersama pelajar-pelajar dari Asia.

Selain daripada dikenali sebagai The Career Expert dan perunding kerjaya yang berpengalaman, kebanyakan peserta beliau menyukai konsep dan pendekatan beliau yang membantu untuk menetapkan hala tuju kerjaya bagi capai kerjaya idaman, serta dibimbing secara praktikal bagaimana menjadi calon yang dicari oleh pihak syarikat.

Kursus Emotional Intelligence & Motivasi Kerjaya

Passion beliau berkongsi ilmu tidak hanya dalam bidang pencari kerja, Nik Faiz aktif mengendalikan seminar Emotional Intelligence dan motivasi kerjaya yang telah disertai oleh ramai usahawan, pegawai tinggi, dan ramai lagi yang ingin meningkatkan potensi diri & komunikasi agar dapat membantu mengawal emosi berhadapan dengan cabaran kerja dan kerjaya.

Klik PLAY untuk mainkan video.

 


MEDIA

Nik Faiz mucul dalam pelbagai rancangan media eletronik

Sebagai Perunding Kerjaya Pertama di Malaysia yang mendapat pengiktirafan professional dari luar negara oleh Professional Association of Résumé Writers & Career Coaches, St.Peterbugs, US, dan beliau juga seringkali menerima undangan oleh media-media tempatan termasuk media cetak (New Strait Times, Kosmo, Utusan Malaysia, Focus Malaysia) serta media penyiaran radio dan televisyen (Wanita Hari Ini, RTM, Astro Awani dan TRAXXfm.

Untuk Jemputan Seminar / Temubual Media

Career Expert Sdn. Bhd
32-1, Jalan SP 1/2, Saujana Avenue,
Bandar Saujana Putra, ELITE Highway (KLIA),
42610 Jenjarom, Selangor, Malaysia.

Whatsapps/SMS
019-210 4948

error: Wohoo! © Career Expert Sdn.Bhd - All Rights Reserved
Close Panel

Bekerjasama Dengan Career Expert

Career Expert Sdn. Bhd

Visit our Location

019-210 4948

SMS & WhatsApps Only

Mon - Fri 09:00-17:00

Sat and Sun - CLOSED

Follow Us:

Stay in Touch: