Skip to main content

Input penting yang saya peroleh daripada kursus ini ialah :
- 2 types of individual yang kita boleh tahu dari job requirement
- Ketahui cara yang betul untuk menulis pengalaman kerja
- Elevator pitch strategy technique.
- Body languages and gestures semasa temuduga
- Ilmu baru - video resume.

Terima kasih atas ilmu yang Coach Nik Faiz kongsikan. Mohon halal dunia dan akhirat.
Harap boleh berjumpa dengan coach satu hari ni. Coach sangat humble orangnya..Best belajar dan mudah faham.

Farina Ismail   

Saya sangat suka dengan semua pengkongsian dari coach nik faiz . Membawa satu pandangan baru cara merangka resume dan ada nilai tambahan dalam resume tersebut.

Nur Anis Aqilah   

Alhamdulillah, saya terima sangat sangat banyak ilmu dan cara yang betul untuk membuat resume dan teknik ketika menghadapi temuduga. Terima kasih coach Nik Faiz! 🌹You are such a awesome and wonderful person! Semoga coach Nik Faiz terus berjaya, cemerlang, gemilang dan terbilang!

Nurul Jannah   

Sebelum ni nak buat resume pun kurang tahu format, sekarang dah tahu nak tulis apa pada setiap seksyen. Coach ajar satu-satu. And.. lepas ni kalau dapat iv sekurang2 boleh predict soalan yang akan ditanya oleh penel, sebab Coach dah ajar cara nak jawab 😊 Terima kasih coach atas segala ilmu yang tak ternilai harga.. hanya Allah je mampu balas jasa. Moga dipermudahkan segala urusan coach.

Nor Raihan   

Thanks to Coach Nik Faiz for your superb assistance and guidance so that we able to improve our own resume with professional ways to apply job. A lot of knowledge I managed to grab, hope so I will apply job through your resume guidance and manage to obtain it.

Siti Khadijah   

Banyak ILMU BARU yang diperoleh melalui seminar ini mengenai cara-cara membuat resume yang betul. Baru tahu banyak kesilapan dibuat, tak sama dengan apa yang saya buat. Disamping itu juga dapat memperolehi tips2 power mengenai rahsia resume. Selain itu juga dapat memperolehi tips2 temuduga yg boleh memberi keyakinan yang lebih bagi menghadapi suasana temuduga sebenar yang akan dapat memberi peluang yang lebih besar diterima kerja.

Muhammad Ali   

Banyak kesilapan mengenai resume dan interview dapat diperbaiki dan pelbagai tips berguna diberikan oleh Coach Nik Faiz sepanjang program berlangsung. Rasa lebih bersemangat dan yakin dan minta kerja. Ini sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk mendapatkan jawatan yang dipohon. Diharap semoga coach diberi kesihatan dan dimurahkan rezki supaya program seperti ini dapat dijalankan lagi pada masa akan datang.

Amirul Hakim   
error: Copyrighted Material. Hubungi Team Career Expert Untuk Poster Pemasaran / Profile.