Skip to main content

Banyak perkara baharu yang saya pelajari. This course really unleash the creative inside myself! Tak pernah sangka kursus online begini best. Jutaan terima kasih kpd Coach Faiz di atas perlongsian ilmu yang bermanfaat. Semoga ilmu yg dikongsi menjadi saham di akhirat kelak. Inn Syaa’ Allah. Jazakallahukhairan Coach! 🥰

Umar Abdullah   

Saya memang enjoy betul kursus ni. walaupun peserta cilik saya sibuk nak join (Read : Tak boleh letak. nanti dia nangis) saya rasa sayang kalau nak skip session. Great job coach! 2 hari yang penuh bertenaga. Kekalkan momentum tenaga begini Coach!

Farikha Sarip   

Terima kasih untuk perjalanan kursus yang santai, menghiburkan dan memperkenalkan cara-cara baru dalam akviti atas talian. Banyak yang dipelajari antaranya, Definisi creative thnking, 6 thinking hat, Multi-Tasking dan cara menghadapi Kebuntuan. Sangat membantu dan boleh diaplikasikan dalam kehidupan seharian dan di tempat kerja.

Andy Goh   

Kursus ni best sangat coach ! Kalau dapat buat face to face lagi berkesan penyampaiannya. Ilmu baru yang boleh diaplikasikan di tempat kerja. Dua hari secara online langsung tak rasa lama. Enjoy!

Fatimah Aznam   

..terlalu banyak yang saya belajar 2 hari ini. Yang paling saya suka adalah 6 warna topi dan cara berfikir dengan kreatif. Penerangan Coach sangat mudah difahami, dan boleh dipraktikan. Thanks for the sharing coach!

Justin Danial   

Banyak perkara yang boleh di pelajari, memandangkan ini 1st kursus yang saya hadir secara online. Walaupun tidak bersemuka, tetapi saya rasa seperti berada di dalam kelas nyata, bukan virtual. Komunikasi 2 hala, cara coach panggil setiap nama, coach memang libatkan semua orang untuk aktif. Ada juga beberapa halangan, tapi bagi saya kursus ini memang mantap, dan berkesan.

Nurhana Jamal   

... TQ so much coach..coach telah membuka mata sy utk menghargai diri dan bakat kreatif yang ada. Saya sangat bangga dengan diri saya. Saya akan gunakan kreativiti yang ada bagi menjalankan tugas saya sebagai seorang jururawat, pelajar, ibu, isteri dan juga anak kepada ibu bapa saya. Kursus yang sangat best! Coach amat berpengalaman. x boring langsung the whole program..please keep spread the good knowledge and positive vibes...

NUR ILY SHAZWANY   
error: Copyrighted Material. Hubungi Team Career Expert Untuk Poster Pemasaran / Profile.