Check This Out

Kursus Job Interview & Salary Negotiation

UniKL MIMET x Career Expert
19 Feb 2022

Meningkatkan lagi teknik untuk menjawab soalan "interview" dengan persediaan yang terbaik dan teknik runding gaji yang berkesan.

Muhamad Mahdi bin Razman    Kuala Lumpur   

Perkongsian coach sangat bermanfaat. Terima Kasih Coach

WAN MUHAMMAD LUTFI BIN WAN ZULKIFLI    Putrajaya   

Saya belajar pelbagai perkara tentang cara nak berinterview dan tentang nego salary. Thank you Coach!

Aiza Zulaikha Binti Dahaman    Kedah   

Sangat membantu untuk graduan yang tamat pengajian dan sedang mencari peluang pekerjaan. Saya berterima kasih dengan tips-tips dan skil-skil yang diberikan.

Muhammad Syafeudden Bin Nor Arzmy    Rawang, Selangor.   

SAYA MEMPEROLEH ILMU BAHARU UNTUK DIGUNAKAN DI MASA AKAN DATANG. SAYA LEBIH YAKIN UNTUK MENGHADAPI TEMUDUGA DI KEMUDIAN HARI. ELEVATOR PITCH BAKAL MEMBANTU SAYA MENJAWAB PERTANYAAN TEMUDUGA DENGAN EMERLANG

MUHAMMAD FIKRI HAKIMI BIN KAMARUDIN    PAHANG   

Perkongsian yang bagus.

Muhammad Syafeudden    Rawang, Selangor.   

Saya suka pendekatan Coach Faiz yang tak terlalu rigid

MUHAMMAD AMIR BIN MUSTAPHA    JOHOR BAHRU JOHOR   

Thanks, Coach for that very useful topic. Also, patiently answering all my questions. I really appreciate it.

I did not know that it is mostly in the Malay language. However, I could able to understand a little bit of it.

Thanks again and Best Wishes,
Fareed Kaleem Khaiser

Fareed Kaleem Khaiser    Singapore   

Gain so much from the session, really will have an impact to my future employment. Coach Nik Faiz is the best. Thank you Sir, really hoping that I'm able to get the free ebook as well...

Megat Hazim Bin Megat Mohd Isa    Perak   

Belajar bagaimana untuk datang ke temuduga dan bagaimana untuk bernegosiasi untuk mendapatkan gaji dan benefits daripada majikan.

MOHAMAD KHAIRUDDIN BIN ARININ    UniKL Mimet, Lumut, Perak   

-Learn about the core what in the interview and what in salary negotiation.
-The most anticipated topic would be salaried negotiation, from what coach Nik explains step by step what we need to know, to prepare, and to compromise.
- This course is very valuable due to the rareness of the topic being taught explained, elaborated, and teach how to control the interview flow.
-Hopefully in the future more of this topic will be discussed in coach Nik's future book.
Thank you very much for this experience.

SAMIL ALI MOHD JAHAYA    Bandar Baru Bangi   

Perkongsian yang menarik dan sangat membantu untuk persedian iv nanti.Terima kasih coach!!

Siti Nabilah Binti Mohamad Rapi    Unikl micet   

Banyak benda baru saya dapat hariini. Sangat membantu saya untuk intervew nanti

SITI NABILAH BINTI MOHAMAD RAPI    unikl micet   

Dari kursus ini saya dapat belajar tentang cara-cara untuk memohon gaji lebih dari yang dipaparkan dalam iklan. Selagi saya tahu nilai diri sendiri, dan gaji yang diterima kurang setimpal dengan kerja, saya haruslah runding gaji dengan majikan supaya dapat menampung kos hidup dan memajukan kerjaya saya.

Adlil Haris bin Johari    Lot 6513, Jalan Bagan Samak, 34950, Bandar Baru, Kedah.   

Terima kasih Coach Nik atas ilmu dan tips-tips yang diberikan mengenai job interview dan salary negotiation. Sangat membantu bagi saya yang bakal mencari kerja sebagai fresh grad.

Nur Ameerah Binti Mohd Johar    Kedah   

Saya dapat belajar teknik menjawab soalan theme dengan sangat mudah! Selain itu, coach juga memberikan nasihat dan keterangan yang jelaa cara untuk runding gaji semasa interview. Yang saya ingat, semasa runding gaji, MUKA KENA CONFIDENT HABIS😆👏

MUHAMMAD AMRU RIDHA BIN AZAM    Kuala Lumpur   

Saya belajar banyak berkenaan cara merunding gaji bagi graduan terkini. Selain itu, coach juga kongsikan cara menilai kriteria syarikat yang mencari pekerja.

HAZIQ DANIAL BIN IHSANUL WILDAN    UniKL BMI   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Kursus oleh coach Nik Faiz sangat bermanfaat sebagai persediaan saya untuk menghadiri temuduga dan pengurusan negosiasi gaji dengan pihak majikan di masa depan selepas bergraduasi, terima kasih.

NIK MOHD MASRI BIN NIK MOHD MANAN    UniKL Business School   

SYUKRON JAZILAN COACH SBB BAGI ILMU UTK FRESH GRADUATE MCM SAYA.. BTW, MINGGU DEPAN ADA FIRST IV, TAPI IV BERKAITAN JOIN KURSUS SHJ BUKAN KERJA TAPI TETAP BERGUNA UTK SAYA REBUT PELUANG KURSUS NANTI... SEKALI LAGI TERIMA KASIH BUKA PELUANG INI.

THAQIFAH BT MD KAHRUDDIN    Ayer Hitam KEDAH   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Saya nampak hala tuju utk berjaya interview tanpa nerves/kurang kan nerves.. tq sgt2

THAQIFAH BT MD KAHRUDDIN    Ayer Hitam KEDAH   

Alhamdulillah, pengisian yang padat dan senang untuk difahami.
Banyak perkongsian di luar kotak yang tidak saya pernah fikirkan.
Saya berminat untuk sertai lagi selepas ini.
Terima kasih Coach Nik Faiz!

Muhamad Amirul Syafiq bin Mohamad Saat    Pasir Gudang, Johor   

Terima kasih kepada Coach Nik Faiz atas tunjuk ajar dan nasihat mengenai "Job Interview and Salary Negotiation". Terlalu banyak yang saya belajar walaupun dalam masa yang singkat. Ringkas tetapi padat dengan segala informasi untuk mereka yang sedang dalam fasa mencari dan membina kerjaya mereka. Semoga Coach dan semua yang hadir hari ini dipermudahkan segala urusan mereka.

Humaidi Bin Abdul Mutalib    Manjung, Perak   

Banyak yang saya belajar, tak tertulis di sini, tpi yang bole saya cakap, coach kongsikan perkara yang penting walaupon nampak remeh seperti cara berjalan dan cara duduk semasa interview

Ahmad Zulkhairi bin Abdullah    10, Jalan Kiambang, Taman Kerian 5, 34200 Parit Buntar Perak   

Soft sale untuk diri sendiri, banyak tips yang diberi berdasarkan actual experience@cases. Terima Kasih Coach Nik Faiz

Muhammad Fadhil bin Mohd Shakri    Selangor   

Saya dapat ilmu dalam cara memperkenalkan diri dengan lebih teratur. Saya dapat juga tips-tips yang penting untuk dimasukkan ke dalam resume. Bahkan dapat juga cara-cara untuk menghadapi interviewer dengan lebih yakin dan tersedia. Terima kasih atas perkongsian dan ilmu yang diberi. Semoga coach dilimpahkan dengan keberkatan rezeki yang berpanjangan.

FATEEMA ZAHRA BINTI OTHMAN    jitra, kedah   

Banyak input berguna dan berfaedah gained...

NOORTASNIM BINTI AZIZ    UniKL MESTECH   

Saya dapat belajar teknik menjawab soalan theme dengan sangat mudah! Selain itu, coach juga memberikan nasihat dan keterangan yang jelaa cara untuk runding gaji semasa interview. Yang saya ingat, semasa runding gaji, MUKA KENA CONFIDENT HABIS😆👏

MUHAMMAD AMRU RIDHA BIN AZAM    Kuala Lumpur   

Perkongsian yang menarik. Banyak info yang diperoleh.

Muhamad Azizan Azri bin MD Sa’don    Johor   

Banyak perkongsian yg membantu dan bermanfaat!! Terima kasih coach..

Nur Ainaa Nasuha binti Mustaffa    Kedah   

Saya sangat berpuas hati dengan INTERVIEW & SALARY NEGOTIATION SKILLS ONLINE TRAINING kerana sebagai seorang fresh graduates, saya boleh improve interview skills saya dan juga dapat mengetahui lebih mengenai salary negotiation yang membuatkan saya sedar bahawa setiap manusia itu mempunyai nilai dalam pasaran kerja.

NUR NAJIHAH NAJWA    Perak   

I learned what you must do during the interview and how to handle the situation in which interviewer asked about our paygrade from previous company. I also learned what to search in a company if I were looking for a place to work. Overall, this webinar has taught a fresh graduate like me a lot. Thank you Coach Nik Faiz!

Nor Syafiqah Binti Zaharul    Seremban   

Pemberian maklumat yang jelas dan padat. Menjawab soalan2 yang crucial bagi peserta2.

Ariff Hamizan Jumahat    Batu Kawan, Penang   

Mantap !!!

WAN MUHAMMAD LUTFI BIN WAN ZULKIFLI    Putrajaya   

dapat ilmu bagaimana nk trick interviewer macam mana nak nego with benefit or salary. saya juga dapat how to talk when i in interview.

MUHAMMAD AMIRUL AFIQ BIN RAMLY    UNIKL MIMET   

Hi, assalamualaikum. Thank you for the precious information on the preparation of job interview and the salary negotiation skills. I got and learn new things in this workshop, and I can use them for my future job interview.

NURUL SYAZWANI IZZATI BINTI KHAIRI    Kulim, Kedah   

- Know my self worth
- How to pitch myself during self introduction
- How to negotiate in a professional way
- Tips and advice suit to current demand

NAZURA AINAA BINTI MOHD JAIS    UniKL Royal College of Medicine Perak   

Program yang sangat terbaik. Masa program juga sesuai untuk program ini. Maklumat juga diberikan sangat terperinci. Berharap dapat sertai program seperti ini.

Hafizul Rahimi Bin Hasnan    Kuala Lumpur   

Tips interview, contoh persediaan Solon kena bertanya, resume, peluang pekerjaan, dan nego salary. Bannyak dapat dipelajari. Sangat berpuashati.

NUR ATHIRAH BINTI GHAZALI    Putrajaya   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik Faiz, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview. Paling penting, dapat belajar salary negotiation.

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Banyak yang belajar terutama cara nk intro diri dan banyak tips..

Tc. MUHAMMAD BIN MAHZAN    Kulai, Johor.   

Saya mempelajari untuk menjadi lebih professional dalam bidang pekerjaan. Sebagai contoh, cara betul untuk membuat temuduga dan rundingan gaji, apa yang sepatutnya diberitahu. Pengalaman dalam interview ini adalah seronok pada kebanyakan masanya. Walau bagaimanapun, terdapat terma2 yang tidak difahami yang membuatkan topik perbincangan sedikit memberatkan.

EDRY DANIAL BIN ABDUL HALIM    SELANGOR   

Alhamdulillah dapat menambah ilmu berkenaan interview & cara nak negotiate gaji. Thank you so much, coach!

Nurul Azlinda binti Paino    UniKL MIMET   

So many information I gain, currently in semester 5 and very worried for the intern. The coach gives more idea and tips for be more confident and the view of interview session. Gladly I joined this webinar.

Nursyazlina Binti Azmi    Selangor   

Good season. This information is good for the candidate that seeking employment. Lepas sesi ni marah pulak kat company dok ambil kesempatan dgn ikat graduan dgn program yg memberi gaji yang rendah tambah2 graduan master and phd program.

KHAIRUL AKMAL KAMARULZAMAN    Shah Alam   

Saya mendapat banyak ilmu pengetahuan daripada coach Nik. Setiap perkongsian sangat bermanfaat. Terima kasih atas perkongsian coach.

HAFIZATUL HUSNA BINTI SHAFIE    Alor Setar, Kedah   

Macam mana mahu berunding untuk mempertahankan hak sebagai fresh graduates memperolehi gaji yang setimpal dengan nilai yang mereka perolehi

MUHAMMAD NOR NAJMUDDIN BIN MOHAMAD SUHAIMI    No 72, Jalan Bernam 10, Taman bernam baru, 35900 Tg Malim, Perak   

Banyak perkara saya pelajari, terutamanya sebagai fresh graduate perlu berani bertanya soalan, dalam masa yang sama ada sifat sopan dalam bertemu duga. Saya juga lebih yakin untuk membuat resume yang bijak dan penuhi kehendak company. Saya sangat gembira kerana saya datang tepat pada waktunya dalam program seperti ini. Terima kasih Coach Nik Faiz😍😀

Nur Suaidah Binti Marsim    Lot 228, Jalan Kampung Tenang Labis(Belakang Gereja), 85300, Labis, Segamat, Johor.   

Terbaik coach ! Saya suka tajuk ptg ni, sgt berguna untuk saya!

Nurul Sakinah binti Kamaludin    Subang Jaya   

Banyak info yang dapat saya belajar untuk masa depan selepas saya tamat belajar nanti ketika ingin memohon pekerjaan dan tips untuk sesi temuduga pekerjaan kelak.

MUHAMMAD ASYRAAF B AHMAD SHAHAR    BANDAR BARU BANGI   

Info yang menarik dan menerangkan secara jelas. Tambahan pula, dari segi situasi dan contoh yang diberikan berdasarkan soalan yang bakal HR dari mana-mana syarikat yang di tanya untuk interview kepada bakal fresh graduate berdasarkan dari zero experience.

HANIS NAJIHAH BINTI ANUAR    66, PERSIARAN MURNI 11A, RPT PEKAN LAMA, 31250 TG. RAMBUTAN, PERAK   

Sesi hari ini sangat bermanfaat dan banyak ilmu baru saya dapat tentang skill nego gaji dan iv yang boleh digunakan sebagai panduan semasa sesi temuduga sebenar. Tq Coach Faiz dan Puan Rahazan UniKL!

Fahmy    SHAH ALAM   

Fresh grad deserve nak nego salary

Nur Nadzirah binti Zulkarnain    UniKL RCMP   

Pengetahuan dan ilmu yang sangat bermanfaat bagi saya sebagai seorang fresh graduate di mana tak boleh dapat di mana mana. Thank you Coach!

Anis Syahidah binti Abdul Latiff    Alor Setar   

Saya belajar mengenai aspek yang penting dalam pengenalan diri sewaktu interview dengan perkongsian cara TMAY. Saya juga belajar mengenai aspek perbincangan gaji dari akedah dan cara serta ayat yang berkesan untuk membincangkan hal gaji. Saya sangat berterima kasih dengan perkongsian Coach Nik Faiz. Sangat banyak manfaat dan membantu saya untuk persediaan bagi sesi temuduga

Nur Atikah binti Ibrahim    Perlis   

Pengalaman baru dan ilmu yang berfaedah di pelajari dari program. Ia harus di kongsikan kepada semua terutama pelajar.

Muhammad Abdul Hakiim    Gua musang kelantan   
THAQIFAH BT MD KAHRUDDIN    Ayer Hitam KEDAH   

SYUKRON JAZILAN COACH SBB BAGI ILMU UTK FRESH GRADUATE MCM SAYA.. BTW, MINGGU DEPAN ADA FIRST IV, TAPI IV BERKAITAN JOIN KURSUS SHJ BUKAN KERJA TAPI TETAP BERGUNA UTK SAYA REBUT PELUANG KURSUS NANTI... SEKALI LAGI TERIMA KASIH BUKA PELUANG INI.

Nur Ainaa Nasuha binti Mustaffa    Kedah   

Banyak perkongsian yg membantu dan bermanfaat!! Terima kasih coach..

Siti Nabilah Binti Mohamad Rapi    Unikl micet   

Perkongsian yang menarik dan sangat membantu untuk persedian iv nanti.Terima kasih coach!!

MOHAMAD KHAIRUDDIN BIN ARININ    UniKL Mimet, Lumut, Perak   

Belajar bagaimana untuk datang ke temuduga dan bagaimana untuk bernegosiasi untuk mendapatkan gaji dan benefits daripada majikan.

Fareed Kaleem Khaiser    Singapore   

Thanks, Coach for that very useful topic. Also, patiently answering all my questions. I really appreciate it.

I did not know that it is mostly in the Malay language. However, I could able to understand a little bit of it.

Thanks again and Best Wishes,
Fareed Kaleem Khaiser

MUHAMMAD AMRU RIDHA BIN AZAM    Kuala Lumpur   

Saya dapat belajar teknik menjawab soalan theme dengan sangat mudah! Selain itu, coach juga memberikan nasihat dan keterangan yang jelaa cara untuk runding gaji semasa interview. Yang saya ingat, semasa runding gaji, MUKA KENA CONFIDENT HABIS😆👏

Nur Ameerah Binti Mohd Johar    Kedah   

Terima kasih Coach Nik atas ilmu dan tips-tips yang diberikan mengenai job interview dan salary negotiation. Sangat membantu bagi saya yang bakal mencari kerja sebagai fresh grad.

SAMIL ALI MOHD JAHAYA    Bandar Baru Bangi   

-Learn about the core what in the interview and what in salary negotiation.
-The most anticipated topic would be salaried negotiation, from what coach Nik explains step by step what we need to know, to prepare, and to compromise.
- This course is very valuable due to the rareness of the topic being taught explained, elaborated, and teach how to control the interview flow.
-Hopefully in the future more of this topic will be discussed in coach Nik's future book.
Thank you very much for this experience.

Hafizul Rahimi Bin Hasnan    Kuala Lumpur   

Program yang sangat terbaik. Masa program juga sesuai untuk program ini. Maklumat juga diberikan sangat terperinci. Berharap dapat sertai program seperti ini.

Muhamad Azizan Azri bin MD Sa’don    Johor   

Perkongsian yang menarik. Banyak info yang diperoleh.

Nursyazlina Binti Azmi    Selangor   

So many information I gain, currently in semester 5 and very worried for the intern. The coach gives more idea and tips for be more confident and the view of interview session. Gladly I joined this webinar.

Muhammad Syafeudden Bin Nor Arzmy    Rawang, Selangor.   

Sangat membantu untuk graduan yang tamat pengajian dan sedang mencari peluang pekerjaan. Saya berterima kasih dengan tips-tips dan skil-skil yang diberikan.

HAFIZATUL HUSNA BINTI SHAFIE    Alor Setar, Kedah   

Saya mendapat banyak ilmu pengetahuan daripada coach Nik. Setiap perkongsian sangat bermanfaat. Terima kasih atas perkongsian coach.

NUR ATHIRAH BINTI GHAZALI    Putrajaya   

Tips interview, contoh persediaan Solon kena bertanya, resume, peluang pekerjaan, dan nego salary. Bannyak dapat dipelajari. Sangat berpuashati.

Nur Atikah binti Ibrahim    Perlis   

Saya belajar mengenai aspek yang penting dalam pengenalan diri sewaktu interview dengan perkongsian cara TMAY. Saya juga belajar mengenai aspek perbincangan gaji dari akedah dan cara serta ayat yang berkesan untuk membincangkan hal gaji. Saya sangat berterima kasih dengan perkongsian Coach Nik Faiz. Sangat banyak manfaat dan membantu saya untuk persediaan bagi sesi temuduga

WAN MUHAMMAD LUTFI BIN WAN ZULKIFLI    Putrajaya   

Perkongsian coach sangat bermanfaat. Terima Kasih Coach

Humaidi Bin Abdul Mutalib    Manjung, Perak   

Terima kasih kepada Coach Nik Faiz atas tunjuk ajar dan nasihat mengenai "Job Interview and Salary Negotiation". Terlalu banyak yang saya belajar walaupun dalam masa yang singkat. Ringkas tetapi padat dengan segala informasi untuk mereka yang sedang dalam fasa mencari dan membina kerjaya mereka. Semoga Coach dan semua yang hadir hari ini dipermudahkan segala urusan mereka.

Muhammad Fadhil bin Mohd Shakri    Selangor   

Soft sale untuk diri sendiri, banyak tips yang diberi berdasarkan actual experience@cases. Terima Kasih Coach Nik Faiz

MUHAMMAD AMIRUL AFIQ BIN RAMLY    UNIKL MIMET   

dapat ilmu bagaimana nk trick interviewer macam mana nak nego with benefit or salary. saya juga dapat how to talk when i in interview.

NOORTASNIM BINTI AZIZ    UniKL MESTECH   

Banyak input berguna dan berfaedah gained...

Aiza Zulaikha Binti Dahaman    Kedah   

Saya belajar pelbagai perkara tentang cara nak berinterview dan tentang nego salary. Thank you Coach!

Tc. MUHAMMAD BIN MAHZAN    Kulai, Johor.   

Banyak yang belajar terutama cara nk intro diri dan banyak tips..

FATEEMA ZAHRA BINTI OTHMAN    jitra, kedah   

Saya dapat ilmu dalam cara memperkenalkan diri dengan lebih teratur. Saya dapat juga tips-tips yang penting untuk dimasukkan ke dalam resume. Bahkan dapat juga cara-cara untuk menghadapi interviewer dengan lebih yakin dan tersedia. Terima kasih atas perkongsian dan ilmu yang diberi. Semoga coach dilimpahkan dengan keberkatan rezeki yang berpanjangan.

Nurul Azlinda binti Paino    UniKL MIMET   

Alhamdulillah dapat menambah ilmu berkenaan interview & cara nak negotiate gaji. Thank you so much, coach!

MUHAMMAD AMRU RIDHA BIN AZAM    Kuala Lumpur   

Saya dapat belajar teknik menjawab soalan theme dengan sangat mudah! Selain itu, coach juga memberikan nasihat dan keterangan yang jelaa cara untuk runding gaji semasa interview. Yang saya ingat, semasa runding gaji, MUKA KENA CONFIDENT HABIS😆👏

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik Faiz, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview. Paling penting, dapat belajar salary negotiation.

KHAIRUL AKMAL KAMARULZAMAN    Shah Alam   

Good season. This information is good for the candidate that seeking employment. Lepas sesi ni marah pulak kat company dok ambil kesempatan dgn ikat graduan dgn program yg memberi gaji yang rendah tambah2 graduan master and phd program.

MUHAMMAD NOR NAJMUDDIN BIN MOHAMAD SUHAIMI    No 72, Jalan Bernam 10, Taman bernam baru, 35900 Tg Malim, Perak   

Macam mana mahu berunding untuk mempertahankan hak sebagai fresh graduates memperolehi gaji yang setimpal dengan nilai yang mereka perolehi

Muhammad Abdul Hakiim    Gua musang kelantan   

Pengalaman baru dan ilmu yang berfaedah di pelajari dari program. Ia harus di kongsikan kepada semua terutama pelajar.

MUHAMMAD FIKRI HAKIMI BIN KAMARUDIN    PAHANG   

SAYA MEMPEROLEH ILMU BAHARU UNTUK DIGUNAKAN DI MASA AKAN DATANG. SAYA LEBIH YAKIN UNTUK MENGHADAPI TEMUDUGA DI KEMUDIAN HARI. ELEVATOR PITCH BAKAL MEMBANTU SAYA MENJAWAB PERTANYAAN TEMUDUGA DENGAN EMERLANG

Ariff Hamizan Jumahat    Batu Kawan, Penang   

Pemberian maklumat yang jelas dan padat. Menjawab soalan2 yang crucial bagi peserta2.

NAZURA AINAA BINTI MOHD JAIS    UniKL Royal College of Medicine Perak   

- Know my self worth
- How to pitch myself during self introduction
- How to negotiate in a professional way
- Tips and advice suit to current demand

HANIS NAJIHAH BINTI ANUAR    66, PERSIARAN MURNI 11A, RPT PEKAN LAMA, 31250 TG. RAMBUTAN, PERAK   

Info yang menarik dan menerangkan secara jelas. Tambahan pula, dari segi situasi dan contoh yang diberikan berdasarkan soalan yang bakal HR dari mana-mana syarikat yang di tanya untuk interview kepada bakal fresh graduate berdasarkan dari zero experience.

THAQIFAH BT MD KAHRUDDIN    Ayer Hitam KEDAH   

Saya nampak hala tuju utk berjaya interview tanpa nerves/kurang kan nerves.. tq sgt2

Nurul Sakinah binti Kamaludin    Subang Jaya   

Terbaik coach ! Saya suka tajuk ptg ni, sgt berguna untuk saya!

HAZIQ DANIAL BIN IHSANUL WILDAN    UniKL BMI   

Saya belajar banyak berkenaan cara merunding gaji bagi graduan terkini. Selain itu, coach juga kongsikan cara menilai kriteria syarikat yang mencari pekerja.

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview

Maryam binti Mansor    Bentong, Pahang   

Dengan mengikuti kursus dengan coach Nik, saya dapat belajar tips-tips sebelum, semasa dan selepas interview

MUHAMMAD AMIR BIN MUSTAPHA    JOHOR BAHRU JOHOR   

Saya suka pendekatan Coach Faiz yang tak terlalu rigid

Nur Suaidah Binti Marsim    Lot 228, Jalan Kampung Tenang Labis(Belakang Gereja), 85300, Labis, Segamat, Johor.   

Banyak perkara saya pelajari, terutamanya sebagai fresh graduate perlu berani bertanya soalan, dalam masa yang sama ada sifat sopan dalam bertemu duga. Saya juga lebih yakin untuk membuat resume yang bijak dan penuhi kehendak company. Saya sangat gembira kerana saya datang tepat pada waktunya dalam program seperti ini. Terima kasih Coach Nik Faiz😍😀

NIK MOHD MASRI BIN NIK MOHD MANAN    UniKL Business School   

Kursus oleh coach Nik Faiz sangat bermanfaat sebagai persediaan saya untuk menghadiri temuduga dan pengurusan negosiasi gaji dengan pihak majikan di masa depan selepas bergraduasi, terima kasih.

Megat Hazim Bin Megat Mohd Isa    Perak   

Gain so much from the session, really will have an impact to my future employment. Coach Nik Faiz is the best. Thank you Sir, really hoping that I'm able to get the free ebook as well...

Adlil Haris bin Johari    Lot 6513, Jalan Bagan Samak, 34950, Bandar Baru, Kedah.   

Dari kursus ini saya dapat belajar tentang cara-cara untuk memohon gaji lebih dari yang dipaparkan dalam iklan. Selagi saya tahu nilai diri sendiri, dan gaji yang diterima kurang setimpal dengan kerja, saya haruslah runding gaji dengan majikan supaya dapat menampung kos hidup dan memajukan kerjaya saya.

MUHAMMAD ASYRAAF B AHMAD SHAHAR    BANDAR BARU BANGI   

Banyak info yang dapat saya belajar untuk masa depan selepas saya tamat belajar nanti ketika ingin memohon pekerjaan dan tips untuk sesi temuduga pekerjaan kelak.

NURUL SYAZWANI IZZATI BINTI KHAIRI    Kulim, Kedah   

Hi, assalamualaikum. Thank you for the precious information on the preparation of job interview and the salary negotiation skills. I got and learn new things in this workshop, and I can use them for my future job interview.

Muhamad Amirul Syafiq bin Mohamad Saat    Pasir Gudang, Johor   

Alhamdulillah, pengisian yang padat dan senang untuk difahami.
Banyak perkongsian di luar kotak yang tidak saya pernah fikirkan.
Saya berminat untuk sertai lagi selepas ini.
Terima kasih Coach Nik Faiz!

Fahmy    SHAH ALAM   

Sesi hari ini sangat bermanfaat dan banyak ilmu baru saya dapat tentang skill nego gaji dan iv yang boleh digunakan sebagai panduan semasa sesi temuduga sebenar. Tq Coach Faiz dan Puan Rahazan UniKL!

Anis Syahidah binti Abdul Latiff    Alor Setar   

Pengetahuan dan ilmu yang sangat bermanfaat bagi saya sebagai seorang fresh graduate di mana tak boleh dapat di mana mana. Thank you Coach!

Nur Nadzirah binti Zulkarnain    UniKL RCMP   

Fresh grad deserve nak nego salary

Muhamad Mahdi bin Razman    Kuala Lumpur   

Meningkatkan lagi teknik untuk menjawab soalan "interview" dengan persediaan yang terbaik dan teknik runding gaji yang berkesan.

WAN MUHAMMAD LUTFI BIN WAN ZULKIFLI    Putrajaya   

Mantap !!!

EDRY DANIAL BIN ABDUL HALIM    SELANGOR   

Saya mempelajari untuk menjadi lebih professional dalam bidang pekerjaan. Sebagai contoh, cara betul untuk membuat temuduga dan rundingan gaji, apa yang sepatutnya diberitahu. Pengalaman dalam interview ini adalah seronok pada kebanyakan masanya. Walau bagaimanapun, terdapat terma2 yang tidak difahami yang membuatkan topik perbincangan sedikit memberatkan.

Ahmad Zulkhairi bin Abdullah    10, Jalan Kiambang, Taman Kerian 5, 34200 Parit Buntar Perak   

Banyak yang saya belajar, tak tertulis di sini, tpi yang bole saya cakap, coach kongsikan perkara yang penting walaupon nampak remeh seperti cara berjalan dan cara duduk semasa interview

Muhammad Syafeudden    Rawang, Selangor.   

Perkongsian yang bagus.

Nor Syafiqah Binti Zaharul    Seremban   

I learned what you must do during the interview and how to handle the situation in which interviewer asked about our paygrade from previous company. I also learned what to search in a company if I were looking for a place to work. Overall, this webinar has taught a fresh graduate like me a lot. Thank you Coach Nik Faiz!

NUR NAJIHAH NAJWA    Perak   

Saya sangat berpuas hati dengan INTERVIEW & SALARY NEGOTIATION SKILLS ONLINE TRAINING kerana sebagai seorang fresh graduates, saya boleh improve interview skills saya dan juga dapat mengetahui lebih mengenai salary negotiation yang membuatkan saya sedar bahawa setiap manusia itu mempunyai nilai dalam pasaran kerja.

SITI NABILAH BINTI MOHAMAD RAPI    unikl micet   

Banyak benda baru saya dapat hariini. Sangat membantu saya untuk intervew nanti