Skip to main content

BENGKEL TEKNIK PENULISAN RESUME & PERSEDIAAN MENGHADAPI TEMUDUGA

Bagaimana Menulis Ayat Memukau Di Resume dan Kuasai Sesi Interview

Saya bakal dedahkan kepada anda,11 KUNCI buatkan resume anda dipercayai dan diyakini oleh bakal majikan. Jika anda menggunakan semua ‘kunci’ ini, insyaAllah… tawaran kerja anda akan huru-hara.

Jadi, bengkel ‘Get That Job!’ yang akan berlangsung tidak lama lagi mungkin akan menjadi suatu titik tolak perubahan yang besar dalam kerjaya ANDA.

Apakah Yang Bakal Anda Dipelajari Dalam Workshop Get That Job! Ini?

Workshop selama 7 jam ini akan mencungkil satu-satu persatu perkara yang anda perlu dan perlu ada supaya anda dapat :

[table id=5 /]

Anda Perlu Bawa:
Pastikan anda bawa laptop dan resume untuk terus aplikasikan power resume dengan copywriting yang akan memukau pihak syarikat!

TARIKH DAN LOKASI 

Sila Pilih Lokasi & Tarikh Berikut
[table id=6 /]

SIAPAKAH SASARAN TERBAIK UNTUK PROGRAM INI

Program ini dibuka untuk pelajar-pelajar yang bakal menjalani latihan industri / pelajar tahun akhir dan sesiapa sahaja yang mahu menambah baik resume dan memantapkan kemahiran temuduga kerja. Program ini lebih fleksibel dan mengikut kesesuian masa anda. 

collage-GTJ

COACH ANDA

nik-faiz-professional-trainer

Nama saya Nik Faiz, The Career Expert. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam dunia kerjaya dan merekrut pekerja baru.

Saya aktif berkongsi tentang tip kerjaya dan motivasi di blog ini dan juga di Facebook ‘The Career Expert‘.

Selain itu, setiap bulan saya juga menjalankan bengkel ‘Get That Job!’  khas untuk membantu graduan-graduan membuat persediaan sebelum melangkah ke alam pekerjaan.

Sehingga ke hari ini, bengkel siri ke-4 Get That Job mendapat sambutan dan telah membantu ramai bakal-bakal graduan dan peserta-peserta mendapat pekerjaan.

FEEDBACK PESERTA SESI SEBELUM INI

Banyak perkara baharu yang saya pelajari. This course really unleash the creative inside myself! Tak pernah sangka kursus online begini best. Jutaan terima kasih kpd Coach Faiz di atas perlongsian ilmu yang bermanfaat. Semoga ilmu yg dikongsi menjadi saham di akhirat kelak. Inn Syaa’ Allah. Jazakallahukhairan Coach! 🥰

Umar Abdullah   

Saya dapat ilmu dalam cara memperkenalkan diri dengan lebih teratur. Saya dapat juga tips-tips yang penting untuk dimasukkan ke dalam resume. Bahkan dapat juga cara-cara untuk menghadapi interviewer dengan lebih yakin dan tersedia. Terima kasih atas perkongsian dan ilmu yang diberi. Semoga coach dilimpahkan dengan keberkatan rezeki yang berpanjangan.

FATEEMA ZAHRA BINTI OTHMAN    jitra, kedah   

Saya banyak belajar benda baru terutamanya tentang kepentingan EQ. Self awareness, self management, social awareness & relationship management sangat penting diterapkan dlm perkerjaan dan juga hubungan sesama manusia. TQ coach Faiz

MOHAMMAD FARHAN BIN MOHD TARMIDI    The Jerai Hotel, Alor Setar   

Sudah ramai yang menyertainya, kenapa ANDA perlu tunggu lagi?. Hentikan penantian kerjaya impian ANDA sekarang, dan izinkan saya membantu ANDA.

Kami Pasti Anda Yang Seterusnya!

YURAN BENGKEL

Yuran untuk bengkel PRAKTIKAL selama 7 jam ini hanya RM120 sahaja.

Pilik lokasi dan tarikh, klik untuk daftar

[table id=6 /]

Khidmat konsultasi resume disediakan percuma untuk semua peserta.

SARANAN DARI MEREKA

Mereka adalah peserta Get That Job! yang telah mengikuti workshop Get That Job! sesi lepas, Mei 2016

PERTANYAAN HUBUNGI

Email ke info@nikfaiz.com atau hubungi 019-210 4948 untuk perbincangan.

error: This is Copyrighted Material. Copyright 2023@Career Expert Sdn.Bhd.