BENGKEL TEKNIK PENULISAN RESUME & PERSEDIAAN MENGHADAPI TEMUDUGA
Bagaimana Menulis Ayat Memukau Di Resume dan Kuasai Sesi Interview
Saya bakal dedahkan kepada anda,11 KUNCI buatkan resume anda dipercayai dan diyakini oleh bakal majikan. Jika anda menggunakan semua ‘kunci’ ini, insyaAllah… tawaran kerja anda akan huru-hara.
Jadi, bengkel ‘Get That Job!’ yang akan berlangsung tidak lama lagi mungkin akan menjadi suatu titik tolak perubahan yang besar dalam kerjaya ANDA.
Apakah Yang Bakal Anda Dipelajari Dalam Workshop Get That Job! Ini?
Workshop selama 7 jam ini akan mencungkil satu-satu persatu perkara yang anda perlu dan perlu ada supaya anda dapat :
[table id=5 /]Anda Perlu Bawa:
Pastikan anda bawa laptop dan resume untuk terus aplikasikan power resume dengan copywriting yang akan memukau pihak syarikat!
TARIKH DAN LOKASI
Sila Pilih Lokasi & Tarikh Berikut
[table id=6 /]
SIAPAKAH SASARAN TERBAIK UNTUK PROGRAM INI
Program ini dibuka untuk pelajar-pelajar yang bakal menjalani latihan industri / pelajar tahun akhir dan sesiapa sahaja yang mahu menambah baik resume dan memantapkan kemahiran temuduga kerja. Program ini lebih fleksibel dan mengikut kesesuian masa anda.
COACH ANDA
Nama saya Nik Faiz, The Career Expert. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam dunia kerjaya dan merekrut pekerja baru.
Saya aktif berkongsi tentang tip kerjaya dan motivasi di blog ini dan juga di Facebook ‘The Career Expert‘.
Selain itu, setiap bulan saya juga menjalankan bengkel ‘Get That Job!’ khas untuk membantu graduan-graduan membuat persediaan sebelum melangkah ke alam pekerjaan.
Sehingga ke hari ini, bengkel siri ke-4 Get That Job mendapat sambutan dan telah membantu ramai bakal-bakal graduan dan peserta-peserta mendapat pekerjaan.
FEEDBACK PESERTA SESI SEBELUM INI
Sesi hari ini sangat bermanfaat dan banyak ilmu baru saya dapat tentang skill nego gaji dan iv yang boleh digunakan sebagai panduan semasa sesi temuduga sebenar. Tq Coach Faiz dan Puan Rahazan UniKL!

Salam sejahtera Sifu,
Terima kasih banyak Sifu Faiz. Ilmu cari kerja ini sangat membantu fresh graduate seperti saya. Ini kerana saya tidak pernah tahu yang resume boleh dibuat dengan infographic style.
Saya terlalu tertumpu dengan style traditional yang membuatkan tiada company yang tertarik untuk review resume saya.
Saya ikut segala tunjuk ajar yang Sifu Faiz telah ajar, kemudian saya publishkan resume di jobstreet. Keesokkan harinya saya dapat 3 TAWARAN TEMUDUGA KERJA
Saya bersyukur salah satu dari interview berjaya dan saya dipanggil bekerja di company tersebut. Melalui Tuan, saya belajar cara menjawab soalan interview dengan betul.
Saya ikut je nasihat yang diberikan dan yang paling penting adalah kena jujur dengan diri sendiri, kalau tak boleh kata tak boleh. Mula-mula memang nervous untuk pergi interview tetapi bila da biasa tiada masalah lagi.
Terima kasih Sifu Faiz kerana membantu saya sehingga akhirnya saya dapat pekerjaan sebelum konvo.
.
Sekian,
Jay Nurivanna Asrienza
Kursus menarik dan aktiviti yang dijalankan sangat menarik dan bagus
Sudah ramai yang menyertainya, kenapa ANDA perlu tunggu lagi?. Hentikan penantian kerjaya impian ANDA sekarang, dan izinkan saya membantu ANDA.
Kami Pasti Anda Yang Seterusnya!
YURAN BENGKEL
Yuran untuk bengkel PRAKTIKAL selama 7 jam ini hanya RM120 sahaja.
Pilik lokasi dan tarikh, klik untuk daftar
[table id=6 /]Khidmat konsultasi resume disediakan percuma untuk semua peserta.
SARANAN DARI MEREKA
Mereka adalah peserta Get That Job! yang telah mengikuti workshop Get That Job! sesi lepas, Mei 2016
PERTANYAAN HUBUNGI
Email ke info@nikfaiz.com atau hubungi 019-210 4948 untuk perbincangan.




