Rules For Success #1: “Raise Your Standard!”

Rules For Success #1: “Raise Your Standard!”

Sambil membaca buku terlintas pula phrase ini dalam kepala ‘Raise your standards’ atau dalam bahasa melayunya adalah meningkatkan tahap keupayaan diri. Hmm..bunyi macam tak berapa ngam, tapi tak perlu risau sebab bila saya jelaskan nanti anda akan faham apa yang saya maksudkan.

Aku Mesti Dapat

Baiklah, pernah tak anda terfikir bahawa apa yang anda dapat sekarang ini contohnya seperti kereta, telefon pintar, rumah dan sebagainya adalah kerana ‘subconscious mind’ anda menyatakan bahawa ‘AKU MESTI DAPAT’.

rules-for-success-nik-faizApa yang anda dapat itu tidak berlaku secara kebetulan sahaja tapi minda bawah sedar anda berkata ‘AKU MESTI DAPAT’.

Apabila anda sudah sebulat hati mahukan sesuatu perkara, maka secara automatiknya fizikal, mental, dan spiritual akan berubah supaya apa yang anda inginkan dapat dicapai.

Nik Faiz, CPCC, Perunding Kerjaya & EQ Motivator

Merupakan Perunding Kerjaya bertauliah dari luar negara, Nik Faiz adalah seorang penulis, personaliti TV/Media dan juga international speaker. Nik Faiz telah menubuhkan Career Expert Sdn Bhd yang telah berjaya membantu beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia melalui kerjaya idaman melalui seminar kerjaya dan personal konsultasi. Untuk mendapatkan Nik Faiz sebagai penceramah atau ketahui program-program yang dikendalikan, emel kan ke info@nikfaiz.com

Leave a Reply

*

CommentLuv badge

error: Wohoo! © Career Expert Sdn.Bhd - All Rights Reserved
Close Panel

Bekerjasama Dengan Career Expert

Career Expert Sdn. Bhd

Visit our Location

019-210 4948

SMS & WhatsApps Only

Mon - Fri 09:00-17:00

Sat and Sun - CLOSED

Follow Us:

Stay in Touch: