Lama juga saya merancang untuk mengadakan seminar kerjaya 2018 – Rahsia Mudah Dapat Kerja ini, dan alhamdulillah bulan October 2018 adalah masanya. Here’s the poster untuk tatapan anda!

seminar kerjaya 2018 ersama nik faiz

Seminar kerjaya 2018 ini will be entertaining dan informative! Dalam masa 1-hari ini, banyak dapat saya luangkan dan kongsikan ilmu mencari kerjaya bersama peserta-peserta. Revolusi Kerjaya 2018, saya akan kongsikan teknik dan strategi terbaru dalam mencari kerja.

Workshop Rahsia Mudah Dapat Kerja adalah seminar kerjaya bagi membantu anda, calon pencari kerja dan fresh graduate untuk layak dipanggil temuduga, lulus temuduga dan dapat kerja dengan gaji yang selesa untuk menyara diri dan keluarga anda!

Ini adalah apa yang anda akan belajar dalam seminar kerjaya ini.

Pagi:

  1. Cara tentukan hala tuju kerjaya anda
  2. Teknik penulisan resume berkualiti
  3. Cara menulis cover letter
  4. Membina profile linkedin
  5. Praktikal & Coaching

Petang

  1. Persediaan sebelum, semasa dan selepas temuduga
  2. Soalan-soalan killer dalam temuduga
  3. Strategi menjawab soalan temuduga
  4. Cara nak berunding gaji
  5. Kempen mencari kerja

Pendaftaran kini telah dibuka- (bulan Oktober), tetapi perlu daftar awal untuk mendapatkan harga pengenalan early bird. Tempah tempat anda secepat mungkin dalam Seminar Kerjaya 2018 ini!

Sekiranya anda berhasrat untuk mengadakan seminar kerjaya ini di tempat anda, boleh berhubung dengan Puan Ainul melalui whatsapps/ sms ke 019-210 4948. Modul dan bajet boleh disesuaikan mengikut keperluan anda.

Leave a Reply

*

CommentLuv badge
error: Wohoo! © Career Expert Sdn.Bhd - All Rights Reserved